Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

<<Εορταστικές εκδηλώσεις Αγίου Αρτεμίου στα Ιωάννινα>>

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στα Ιωάννινα, η μνήμη του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου καθώς και η «Ημέρα της Αστυνομίας» με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας.

Στα πλαίσια του εορτασμού, τελέσθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου

, παρουσία εν ενεργεία και αποστράτων συνάδελφων, της τοπικής Ηγεσίας του σώματος, αρχών του τόπου, επίσημων προσκεκλημένων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε κεντρική αίθουσα της πόλης μας.


Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων συμμετείχε μαζικά στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/10 στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ευχόμαστε στους εν ενεργεία και αποστράτους συναδέλφους μας, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους Χρόνια Πολλά, καλώντας παράλληλα την Πολιτεία πέραν των ευχαριστιών και των ευχών, να προχωρήσει επιτέλους στην θεσμική θωράκιση του επαγγέλματος του Αστυνομικού μέσω της αναγνώρισης της επικινδυνότητας της εργασίας του.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αλέξανδρος